Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningWarmenhuizenVijfven 9

Vijfven 9 te Warmenhuizen

€ 500.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
472 m³
Bouwjaar:
1984
Perceeloppervlakte:
455 m²
Totale woonoppervlakte:
100 m²
Aantal kamers:
4 kamers (3 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

Aan de rand van het dorp ligt dit vrijstaande woonhuis met garage en een prachtig vrij uitzicht. U kijkt vanuit de tuin en verschillende vertrekken uit over weiland, water en zelfs in de verte het bos en de duinen. Het woonhuis is voorzien van een woonkamer, open keuken en een bijkeuken. De garage is binnendoor bereikbaar. Op de verdieping treft u drie slaapkamers. Het perceel is ruim 450 m² en de achtertuin is gelegen op het westen. Het dorp heeft alle voorzieningen en is daarnaast gelegen nabij de kust en het bos en tevens nabij de steden Alkmaar en Schagen!

Kom binnen

U komt binnen via de hal. Hier bevindt zich het toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden en de duinen van Schoorl. De woonkamer is knus en sfeervol, mede door de aanwezigheid van de houtkachel. De keuken is compleet uitgerust met een koelkast, een vaatwasser, kookplaat en een combi-oven. Direct naast de keuken bevindt zich de deur naar de bijkeuken, ideaal voor het plaatsen van uw wasmachine of droger. Aangrenzend vindt u de aangebouwde garage, die voorzien is van een elektrische roldeur. De garage is zowel van binnenuit als via een tuindeur te bereiken. Bovendien biedt de garage ook direct toegang tot de achtertuin. Via de trap bereikt u de eerste verdieping, waar u drie slaapkamers aantreft.
De badkamer op de verdieping is volledig uitgerust met een ligbad, een aparte douche, een toilet en een dubbele wastafel. Tijdens het tandenpoetsen kijkt u uit over de uitgestrekte weilanden. Via een vlizotrap bereikt u de vliering, die perfect geschikt is als opslagruimte voor uw spullen.

Buiten

De tuin van deze woning heeft een bijzondere uitstraling door het niveauverschil en is omringt door veel groen. Onderaan, bij het water, ligt een heerlijk zonneterras. Perfect voor gezellige buitenmomenten in een mooie omgeving. Rondom zijn er meerdere plekken om heerlijk te vertoeven. U kunt als u wilt de hele dag meedraaien met de zon rondom de woning.

Plattegrond

Omgeving

Deze woning ligt aan de rand van Warmenhuizen gelegen in een kindvriendelijke wijk met een speeltuin. De ligging van de woning is praktisch: alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De basisschool, kinderopvang, winkels, horeca en sportclubs zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Steden zoals Schagen en Alkmaar zijn binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Daarnaast liggen de duinen van Schoorl op korte fietsafstand, waardoor u optimaal kunt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Specifiek
Soort dak
Zadeldak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
100 m²
Overige inpandige ruimte
26 m²
Externe bergruimte
0 m²
Perceeloppervlakte
455 m²
Inhoud
472 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel, buitenzonwering en rookkanaal
Energie
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel en houtkachel
Warm water
C.v.-ketel
CV-ketel
Intergas kombi kompakt (2014; EIGENDOM)
Kadastrale gegevens
WARMENHUIZEN G 1310
455 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht en open ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Garage
Soort garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Kennisbank

Waarom stille verkoop?

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Bij sommige woningen is het ook gewoon slimmer om overvloedige aandacht te voorkomen. En dat is gunstig voor u. Voordat het grote publiek op de hoogte is, ontvangt u via uw Klaver profiel de meeste bijzondere woningen welke matchen met uw woonwensen.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 0226 555 777. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 500.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier