In de dorpskern van Hippolytushoef staat de voormalige ’‘Ankerkerk’‘. De kerk is gebouwd in 1967 en heeft tot en met maart 2015 dienst gedaan als kerk. Het gebouw is ontworpen door Steen en Tuinhof Architecten, een bescheiden, architectonisch interessante, moderne kerk met losstaande toren. In 2015 is de kerk in particuliere handen gekomen en is hier onder andere een kinderdagverblijf en BSO gevestigd. Het gebouw is multifunctioneel te gebruiken. Of u hier nu uw woondromen waar wilt gaan maken of een bedrijf wil gaan vestigen. Of allebei… Laat uw fantasie los op deze bijzondere locatie en wij denken graag met u mee.
Binnen de huidige maatschappelijke bestemming past bijvoorbeeld ook een woonzorgvoorziening. De huidige bestemming is maatschappelijk en biedt veel mogelijkheden. Ook het omzetten van de bestemming behoort tot een mogelijkheid. Ook als verhuur-object kan dit bijzondere pand heel interessant zijn. Er is een Quickscan van de huidige bestemming opgesteld om de bouw- en gebruiksmogelijkheden inzichtelijk te maken, deze is op te vragen bij ons kantoor.
Bescheiden, architectonisch interessante, moderne kerk met losstaande toren. Naar een ontwerp van Steen en Tuinhof, gebouwd in 1967. In 2015 is de ’‘Ankerkerk’‘ vernieuwd, vanwege de slechte staat van het anker op de toren is deze verwijderd. Tegenwoordig heeft het gebouw een belangrijke sociaal/ maatschappelijke functie binnen het dorp.
Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.
De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:
Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:
Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.
Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.
De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:
Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:
Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.
Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.
Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »
Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 0226 555 777. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »
Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »