Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoonboerderijWijdewormerNoorderweg 93 + 93a

Noorderweg 93 + 93a te Wijdewormer

€ 1.900.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
Video
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Betemmingsplan
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
1.500 m³
Bouwjaar:
2011
Perceeloppervlakte:
7.645 m²
Totale woonoppervlakte:
380 m²
Aantal kamers:
10 kamers (8 slaapkamers)
De makelaar van dit object
Geert Klaver

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

De Eymard Hoeve een 2-onder-1 kap boerderij. Beide woningen bieden wij hier aan. In z’n geheel maar kan ook onlosmakelijk van elkaar. Perfect voor generaties die samen op 1 erf willen wonen of sterker nog, onder 1 dak! Deze boerderij staat langs de Noorderweg en valt op door het werk van Architect Maarten Koning en een fraai aangelegde voortuin. Hier stond voorheen een oude stolpboerderij welke in 2010 compleet is gesloopt en vanaf de fundering opnieuw is opgebouwd. Een absoluut meesterwerk van de architect. Met onder andere een kroonlijst en een stenen topgevel is dit een prachtige boerderij geworden. De boerderij is gesplitst in twee woningen, nummer 93 en 93a. Ideaal voor families die samen willen wonen maar toch een eigen plek hebben. Beide woningen zijn ruim, comfortabel en strak afgewerkt. Achter de boerderij vindt u twee grote schuren van bijna 1.500 m² totaal. Het achtergelegen weiland (46.350 m²) kan optioneel deels of in zijn geheel erbij gekocht worden.
Mocht het onlosmakelijk worden verkocht, dan dienen er nog wel splitsingen en nuts voorzieningen geregeld te worden op kosten van koper

Kom binnen

Kom binnen bij nummer 93
Zowel via de voorzijde als de westzijde kunt u de woning betreden. U komt binnen via de hoofdentree of de dars, welke de functie van bijkeuken heeft met ook de wasmachine aansluiting. Vanuit hier kunt u met de vaste trap de ruime kelder betreden. De woonkamer is riant en heeft veel lichtinval. De keuken in landelijke stijl is uitgerust met inbouwapparatuur. Verder treft u op de begane grond nog twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een tweede badkamer. Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder. Een grote ruimte, welke nog naar wens in te delen is. De tuin van deze woning ligt aan de westzijde. Grotendeels betegeld en een fijne veranda om heerlijk te vertoeven. Een sfeervolle tuin en toch onderhoudsvrij.

Kom binnen bij nummer 93a

Ook deze woning heeft meerdere deuren om binnen te komen. Over het algemeen komt u binnen in de hal. De donkere plavuizen vloer loopt door over de gehele begane grond, wat een ruimtelijk beeld maakt. De vele ramen, de erker en de verschillende openslaande deuren maken dit tot een lichte en fijne woonkamer. Op de verdieping staat u versteld van de ruimte. Drie goede slaapkamers en een riante badkamer maken dit tot een perfect gezinshuis. Een fijne tuin op het zuidoosten voorzien van groen en een zonneterras. Ook staat er een berging in de tuin, perfect voor tuingereedschap of het stallen van fietsen.

Buiten

De woningen hebben in de huidige situatie beide een eigen oprit. De oprit rechts van de boerderij is om de auto te parkeren bij nummer 93a. Links van de boerderij rijdt u naar de achterkant waar u meerdere auto’s kunt parkeren.
Er staan hier twee grote kunststof schuren van circa 800 m² en 600 m² welke in gebruik zijn geweest voor een loonwerkersbedrijf. Een van de schuren is voorzien van vijf paardenboxen. Achter de schuren ligt een beton plaat, een mestkelder en een paardenbak voorzien van verlichting.

Plattegrond

Omgeving

Aan de Noorderweg staat een mix van boerderijen en vrijstaande landhuizen.
De woning is gelegen in het rustige dorp Wijdewormer, op fietsafstand van het centrum van Purmerend. Supermarkten, winkels en de bassischool zijn gelegen op circa 15 minuten fietsafstand. Het winkelcentrum en treinstation Weidevenne of Kogerveld liggen op een kleine 20 minuten fietsen.
De A7 is gemakkelijk te bereiken met aansluitingen richting Amsterdam, Zaandam en Purmerend.

Betemmingsplan

De bedrijfsmatige mogelijkheden zijn in de geldende bestemming beperkt tot agrarisch dienstverlenende bedrijven en in het nieuwe (nog vast te stellen) bestemmingsplan tot loonbedrijven. Indien de wens is om een ander type bedrijf (zoals een paardenhouderij)
te vestigen, is een wijziging van de bestemming noodzakelijk. in dit geval is raadzaam als eerste stap een principeverzoek.

360° Panorama

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Specifiek
dubbele bewoning aanwezig en toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Schilddak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
380 m²
Overige inpandige ruimte
23 m²
Externe bergruimte
1.525 m²
Perceeloppervlakte
7.645 m²
Inhoud
1.500 m³
Indeling
Aantal kamers
10 kamers (8 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming, toilet, douche, wastafel, ligbad, douche en dubbele wastafel
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel en dakraam
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm water
C.v.-ketel
CV-ketel
Intergas (2011; EIGENDOM)
Kadastrale gegevens
WIJDEWORMER E 314
1.260 m² (volle eigendom)
WIJDEWORMER E 373
6.338 m² (volle eigendom)
WIJDEWORMER E 374
47 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen
Tuin
Voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand kunststof
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kennisbank

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Wat is een plattelandswoning?

Dit is een voormalige agrarische bedrijfswoning, die door de Wet plattelandswoning in te zetten verandert in een plattelandswoning, bijvoorbeeld een stolpboerderij. Door de Wet plattelandswoning kan deze boerderij afgesplitst worden van het agrarisch bedrijf, om als woning voor personen die niet functioneel verbonden zijn met dit bedrijf, te dienen. Voor de plattelandswoning gelden minder zware milieunormen dan voor een burgerwoning, zodat het bijbehorende agrarisch bedrijf en omringende bedrijven kunnen blijven functioneren.

Wat is een bedrijfsbestemming?

Alle grond in Nederland heeft via vastgelegde bestemmingsplannen een bestemming. Dit is een door de overheid opgesteld plan waar zowel de burger als de overheid zich aan dienen te houden. Een bedrijfsbestemming houdt in dat er op deze plaats een bedrijf gerund mag worden.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 0226 555 777. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 1.900.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier