Klaver MakelaardijLandelijk wonenWoonboerderijSint MaartenSportparklaan 2

Sportparklaan 2 te Sint Maarten

verkocht

Over deze woning
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Kenmerken
Voorzieningen

Kenmerken

Inhoud:
754 m³
Bouwjaar:
2005
Perceeloppervlakte:
935 m²
Totale woonoppervlakte:
199 m²
Aantal kamers:
3 kamers (1 slaapkamer)

Over deze woning

Op een prachtig perceel waar u volop privacy ervaart, staat deze in 2005 gebouwde boerderette. Een zeer fraai, riet gedekt exemplaar met prachtige details. Aan de voorzijde siert het uilenbord met makelaar de voorgevel. Ook de ronde gemetselde schoorsteen zal u niet onopgemerkt blijven. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt; zo zijn de buitenkozijnen van Merbau, heeft de gevelsteen een sierlijke snijvoeg en heeft de gehele begane grondvloer een marmeren vloer met vloerverwarming. De woning is uitermate comfortabel, duurzaam én levensloopbestendig. Mede door de goede isolatie en 12 zonnepanelen heeft de woning een energielabel A! Op de begane grond vindt u naast de ruime living en de open op maat gemaakte keuken, een multifunctionele (slaap)kamer. Aangrenzend is de zeer luxe badkamer. Op de verdieping is momenteel een slaapkamer, inloopkast en een tweede badkamer, daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden om hier meerdere slaapkamers te realiseren. Het bijgebouw van 23 m² geeft mogelijkheden om gebruikt te worden als kantoor-/praktijkruimte aan huis of bijvoorbeeld een atelier. Rondom de woning ligt de onder architectuur aangelegde siertuin met diverse terrassen en mooie vaste beplanting. U ervaart hier volop privacy. Uw voertuigen parkeert u op eigen (afgesloten) erf of in de vrijstaande garage. De ligging is op korte afstand van de kust en ook het gezellige centrum van Schagen is zeer dichtbij. Een echte parel, verscholen tussen het groen, die u niet mag missen.

Kom binnen

Bij binnenkomst in de hal ervaart u meteen de fijne ambiance. In de ruime hal is de trapopgang, meterkast, het toilet en de toegang tot zowel de living als de keuken. De living is heerlijk licht door de vele raampartijen. In de op maat gemaakte keuken is op werkelijk niets bezuinigd, het is een robuust exemplaar met Belgisch hardstenen werkblad. De openslaande deuren in de keuken geven toegang tot het terras aan de zijkant. In de living is een deur welke toegang geeft tot de riante veranda, een fantastisch verlengstuk van uw woongenot. De ensuite deuren verbinden de living met de tv-kamer. Een multifunctionele kamer welke uitstekend ingericht kan worden als slaapkamer. Grenzend aan deze kamer is de luxe badkamer met dubbele wastafel, vrijstaand bad en een ruime inloopdouche. Terugkomend in de hal brengt de fraaie eikenhouten trap, een prachtig stuk meubelmaatwerk, u naar de verdieping. Hier is een slaapkamer, badkamer en een inloopkast. De vide geeft tal van mogelijkheden om naar eigen wens ingericht te worden, zo kunnen hier nog meerdere slaapkamers worden gecreëerd.

Buiten

De onder architectuur aangelegde tuin ligt rondom de woning. Aan de voorzijde is de oprit met plaats voor meerdere auto’s op eigen terrein, een gazon en diverse plekken waar u heerlijk van de tuin kunt genieten. Aan de zijkanten en achterzijde geniet u van de privacy volle en fraai aangelegde tuin; compleet met sierhagen, borders met vaste beplanting, een gazon en de riante veranda. Dit is echt een lust voor het oog! De vrijstaande garage met 12 zonnepanelen biedt plaats aan twee auto’s. In de tuin staat tevens het bijgebouw, compleet in stijl met de woning, waar plek is voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap. Met een aantal kleine aanpassingen kunt u het bijgebouw omtoveren tot bijvoorbeeld een kantoor/werkplek aan huis.

Plattegrond

Omgeving

Dit is de perfecte uitvalshoek voor liefhebbers van natuur, mooie fiets- en wandelroutes. Het dorp wordt omgeven door uitgestrekte weilanden, akkers en polders. Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd bij de kust. De gemoedelijke buurt zorgt voor een fijne leefomgeving. Zo is er op korte afstand van de woning een basisschool, manege Belckmeer en diverse winkelvoorzieningen. In het naastgelegen dorp Tuitjenhorn is voor de kinderen een groot water-/speelpark ’De Holle Bolle Boom’. Na een drukke dag een balletje slaan op de 18-holes golfbaan, het kan bij Golfbaan Dirkshorn! In de directe omgeving zijn ook diverse andere sportfaciliteiten. Het centrum van Schagen met een zeer breed winkelaanbod, gezellige terrassen, een uitgebreid aanbod aan restaurants en het NS-station ligt op slechts 10 (auto)minuten. In zomermaanden is er in het centrum van Schagen de Westfriese markt. Hier kunt u genieten van de optocht in Westfriese klederdracht, diverse wagens die getrokken worden door paarden en allerlei activiteiten.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Specifiek
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met riet en dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
199 m²
Overige inpandige ruimte
4 m²
Externe bergruimte
54 m²
Perceeloppervlakte
935 m²
Inhoud
754 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafel, ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel en vloerverwarming
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel, dakraam, glasvezel kabel en zonnepanelen
Energie
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd en hr glas
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm water
C.v.-ketel
CV-ketel
Nefit Ecomline HR (2005; EIGENDOM)
Kadastrale gegevens
SINT MAARTEN E 927
935 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg
Tuin
Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand steen
Garage
Soort garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra en elektrische deur
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Kennisbank

Hoe maak ik mijn energielabel definitief?

Vanaf 1 januari 2021 gaat de bepaling van het energielabel niet meer digitaal, maar moet er een afspraak worden gemaakt met een energieadviseur. De adviseur komt langs, inspecteert de woning en bepaalt op basis van kenmerken als isolatie, afmetingen en warmtebronnen hoeveel energie de woning verbruikt.

De adviseur komt bij u thuis en bekijkt in gemiddeld 1 à 2 uur tijd het huis. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

  • de afmetingen;
  • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
  • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

  • verwarming;
  • warm water;
  • ventilatie;
  • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Is een energielabel verplicht?

Bij verkoop of verhuur van een woning is een definitief energielabel verplicht. Een voorlopig energielabel is hierbij niet voldoende. Het ontbreken van een definitief energielabel bij de levering van de woning kan een boete opleveren.

De energieadviseur berekent de energieprestatie en registreert deze. Hierna ontvangt u het afschrift van het energielabel. De adviseur neemt kenmerken op van de woning. Bijvoorbeeld:

  • de afmetingen;
  • de aanwezige isolatie, zoals van het dak en de muren;
  • de aanwezige installaties, zoals de cv-ketel en zonnepanelen.

Op basis hiervan berekent de energieadviseur hoeveel energie er nodig is voor:

  • verwarming;
  • warm water;
  • ventilatie;
  • koeling van de woning.

Zo stelt de energieadviseur het energielabel nauwkeurig vast en is het mogelijk om verbeteringen aan te bieden. Deze aanbevelingen voor verduurzaming komen ook op het energielabel te staan.

Wat is een energielabel?

Het definitief energielabel van een woning geeft met de klasses A (zeer energiezuinig) tot en met G (minst energiezuinig) aan hoe energiezuinig een woning is. Daarnaast geeft het label inzicht in de woningkenmerken, woningtype, isolatie, beglazing en verwarming. Ook worden de eventuele energiebesparende mogelijkheden benoemd.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier